maanantai 19. tammikuuta 2015

Konjak kokemuksia - Hitti vai huti?

Laihdutus on tullut helpommaksi kuin koskaan. Allekirjoittaneella on ollut kuuden viikon ajan testissä Konjak Superkuitu -valmiste (Tai Konjam-valmiste), joka takaa tehokkaita tuloksia painonpudottajille.

Itsestäni kerron kuitenkin ensin hiukan. Olen omaa terveyttä arvostava ihminen, joka harrastaa säännöllistä liikuntaa lenkkeilyn sekä kuntosalin avulla. Varsinaista ylipainoa ei minulla ole paljoakaan ollut, joten itselläni tuotteen vaikutus on varmasti ollut heikompaa kuin mikä vaikutus olisi ihmisellä, jolla ylipainoa on enemmän.

Mikä on Konjak Superkuitu?

Konjak Superkuitu on hyvin tutkittu ja testattu EU:n hyväksymä painonhallintatuote, joka tehostaa painonpudotusta yhdessä liikunnan kanssa. EU:n vahvistaa Konjakin sisältävän jopa 3g/vrk laihduttamista edistävää glukomannaanikuitua sekä suuren annoksen kromia, jolla on makeanhimoa ja verensokerin heittelyä hillitsevä terveysvaikutus. Euroopan Unionin vahvistuksen saadakseen eri tuotteilla on oltava hyvin vahvaa tutkimusnäyttöä tuotteen terveysvaikutuksista. Tästä syystä Konjak on luotettava valinta laihdutustuotteen valitsemisessa.

Konjak sisältää Amorphophallus konjac-juuren vesiliukoista kasvikuitua, jonka erityisominaisuutena on sen voimakkaasti vettä itseensä sitova vaikutus. Konjak on täysin kaloriton ravintoaine, ja sen vaikutus perustuu sen edellä mainittuun erityisominaisuuteen. Konjak-tabletteja nautitaan veden kanssa ennen ruokailua. Nämä muodostavat vatsalaukkuun ns. kuituhyytelöä, jonka vaikutuksena vatsa täyttyy ja tukee suoliston normaalia toimintaa.

Konjak-superkuidun avulla laihduttajan on helpompaa pienentää annoskokojaan, mikä puolestaan vähentää päivittäistä energiansaantiasi. Verensokerin heittelyiden tasaavan vaikutuksen on myös helpompaa pysytellä erossa herkuista ja sokeripitoisesta ravinnosta. Konjakin sisältämän kromin avulla huomaat eron makeanhimossa jo muutamassa päivässä!

Konjakin terveysvaikutukset:
  •  Täyttää vatsaa ja nopeammin tuleva kylläisyyden tunne
  • Edistää tervettä suolentoimintaa
  • Pienentää annoskokoja 
  • Vähentää verensokerin vaihteluja
  • Edistää hyviä kolesteroliarvoja
  • Vähentää napostelua sekä makeanhimoa
Tarkempaa tietoa klikkaamalla tästä.



Omat kokemukseni Konjakista?

Olen aina ollut itse melko epäileväinen laihdutustuotteisiin. Olen kuitenkin lukenut Konjakista hyvin paljon uutisia, ja lähipiirissänikin on tuotetta onnistuneiden laihdutuskokemusten ohella hehkutettu. En aikaisemmin ole mitään juuri laihduttamista edistävää ravinnetta edes kokeillut, mutta tämä ensimmäinen ja ainokainen on osoittautunut erityisen hyväksi kuluneiden viikkojen aikana.

Testauksen alkutilanteessa aamupainoni näytti 87 kiloa. Testauksen aikana paino luonnollisesti heittelehti jonkin  verran. Välillä painoni nousi, välillä laski. Kuitenkin viikottaisella tasolla katsottuna trendi oli laskeva. Kuten tuotetta on mainostettu, makeanhimon vähenemisen huomasin jo kahden päivän jälkeen. Suklaalle persona henkilönä oli outoa kokea, ettei mitään herkkuja oikeastaan tehnyt mieli. Mitä pidemmälle viikot kuluivat, makeanhimo katosi entisestään. Lopulta en edes ajatellut makeanhimoa (tai sen katoamista), kadonnut makeanhimo oli normaali tila itselleni.

Keskimäärin painoni putosi viikossa vajaan kilon. Kuuden viikon aikana painoni tippui siis n. 5 kiloa, mikä on tuossa ajassa äärimmäisen paljon. Lisäksi uskon, että kadonnut paino oli pääosin rasvaa. Koen oloni hyvin kevyeksi enkä salilla käyvänä ihmisenä koe, että lihaksista tai voimista olisi juuri mitään kadonnut. Tulokset olisivat varmaankin voineet olla hiukan suuremmatkin, jos olisin kuluttanut hiukan enemmän, tai vastaavasti syönyt vähemmän.

Annoskoot pienenivät jonkin verran. Lisäksi yllätyin nopeasta kylläisyyden tunteesta mikä joka aterialla tuli aikaisemmin vastaan. Hieman oli uusiin syömistottumuksiin totuttelemista kun lautaselle ei voinutkaan lapata saman verran ruokaa kuin aikaisemmin.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tuotetta jos laihduttamista haluaa helpottaa. Tuote on lisäksi aivan uskomattomassa tarjouksessa, nimittäin kuukauden annoksen saa kymmenellä eurolla! En tiedä kauanko tarjous on voimassa, mutta kannattanee tilailla vielä kun edullisesti saa! :)



Tilaa Konjak Hyvinvoinnin tavaratalosta klikkaamalla tästä

4 kommenttia:

  1. Aloitin eilen konjac-tablettien käytön. Nyt aamulla tuntuu siltä ettei ole nälkä eikä makeanhimo. Eli ainakin on hyvä alku... Haluan saada painoa pois ensin viisi kiloa ja sitten 5-9 kg.

    VastaaPoista
  2. Todistettuja vaikutuksia ko. tuotteella ovat painon pudotus ja veren seerumin normaalin kolesterolipitoisuuden ylläpito. Muut tuolla yllä listatut terveysväittämät EIVÄT ole saaneet EU-tasoista hyväksyntää eikä niitä näin ollen saa käyttää ko. tuotteen markkinoinnissa.

    VastaaPoista
  3. aloitin kanjakin kokeilun 06.06.2016 ja nyt on 2kg pudonnut paino ja mekean himo poistunut???????????? siis toimiiko tää tosiaan.

    VastaaPoista
  4. Aloitan nyt kokeilun, sillä painoni noussut kohden sataa kiloa....toivottavasti onnistuu 1700 kilokalorilla, tavoitteena maltillinen painonpudotus

    VastaaPoista